Här kan du läsa om fall våra elever behandlat

Cranio Saccral Terapi är en enkel, skön behandling med STORA resultat!

Haydar har behandlat MS med mycket goda resultat se.

 

Några dagar före jul fick jag ett samtal från en dotter till en äldre dam som för flera år sedan fått behandling av mig. Mamman hade så ont i ryggen att de fick ta ambulans till Karolinska. Där kunde man inte göra något så dottern ringde mig. Jag bad dem komma till min mottagning.  Mamman fick  en tid för magnetröntgen dagen efter så jag sa att kom efter röntgen.  Hon hade så ont att de inte kunde göra en magnetröntgen, men de tog sig till mig. När vi fått upp mamman på bänken och jag gjort cranio sacral terapi släppte det. Jag kombinerade med lite akupressur. Smärtan var borta!

Hon konstaterade: ”Här tar jag ambulans till sjukhuset och de kan inte göra något, inte ens röntga mig, så lägger jag mig en timme på din bänk och du trycker lite och sedan är det bra!”

Eftersom det var dagarna innan jul så erbjöd jag mig att ge en andra behandling i mellandagarna så det säkert skulle hålla. Hon kom i mellandagarna, smärtfri och fick en andra behandling. Sedan dess har det varit fortsatt bra och efter några månader ringde hon för att få en förebyggande behandling innan hon skulle ge sig ut på en kryssning.

Ann-Chatrine

Var på semester med en Läkarsekreterare när hon berättade att hon inte kunnat lyfta armen ordentligt på flera månader. Efter endast en kort behandling kunde hon lyfta armen och den är fortfarande helt rörlig efter 2 år.

Ann-Chatrine

Fick samtal av dottern till en pensionerad kvinna som hade ryggproblem.. Problemen var så smärtsamma att det blev  ambulans till sjukhuset. Men de kunde inte avgöra vad som orsakade smärtan.  Dottern undrade om jag hade en tid för mamman. Jag bokade in henne men då hade sjukhuset  ringt och gett mamman en tid för magnetröntgen. Bad dottern ta med sig mamman till mig efter röntgen.

De kom till min mottagning. Mamman fortfarande i hemska smärtor. Smärtorna var så starka att de nte kunnat magnetröntga henne?

Jag gav henne en Cranio Sacral behandling och kombinerade med lite akupressur.  Efter en timme var hon smärtfri och kunde både sitta och stå. Jag bokade en ny tid efter 3 dagar för säkerhets skull. Hon kom och fick en ny behandling, men var fortfarande bra och har inte haft problem sedan dess.

Ann-Chatrine

Fick nyligen en liten flicka till mottgningen som hade så kalla fötter att hon behövde flera par sockar på natten. Efter behandling med Cranio sacral terapi kombinerad med lite zonterapi och laser  blev fötterna varma och inga sockor behövs.

Flickan kom med sin mor som hade smärtor i höft och ben. Efter en timmes behandling var smärtorna borta och har inte kommit tillbaka.

Ann-Chatrine