Vem är dr. Nagi Iskander?

Dr. Nagi Iskander har sedan 2003 kommit till Sverige och undervisat Cranio Sacral Terapi/ Kraniosakral terapi i samarbete med Ann-Chatrine Jonsson,Vacuflex som organiserar och tolkar.

Han är läkare utbildad i Alexandria, Egypten och har tidigare arbetat som ortoped i England och Sverige i bl.a Falun, numera bosatt i Toronto Canada.
Han är utbildad i Cranio Sacral Terapi av Dr. John Upledger och arbetar sedan 25 år som terapeut och lärare i metoden.
Han har en enorm erfarenhet  som han delar med sig under utbildningen och som du inte finner beskriven i någon litteratur.
Hans undervisning varvas hela tiden av teori och praktiska övningar, där han tack vare de små grupperna hinner handleda och hjälpa alla med grepp och förståelse.

Han är expert på små barn. För att vi skulle få träning på riktigt små barn tog han oss med till en missionsstation i Kenya där vi arbetade som volontärer.

Utbildningen  steg III håller han på engelska och Ann-Chatrine tolkar, även om han förstår och kan tala en del svenska. Steg I och II  har han gett Ann-Chatrine förtroendet att undervisa som sker på svenska.

Dr Nagi Iskander börjar bli till åren vilket inte märks i hans skickliga undervisning, men resan mellan Canada och Sverige med den tidsomställning det innebär börjar ta på krafterna.. Jag rekommenderar alla intresserade att inte vänta med utbildningen utan anmäla er direkt så att ni  får  möjlighet att träffa Nagi Iskander och ta del av hans enorma erfarenheter..Om han inte orkar komma till Sverige vill han gärna träffa våra elever i värmen utomlands. November 2015 fick en grupp av hans elever vara med i Agadir, Marocko och arbeta volontärt på ett center för handikappade barn och ett barnhem under hans handledning.