Cranio och MS… Läs om erfarenheterna

Hej Ann-Chatrine16.8 2016

Måste bara dela med mig av  följande:

Hej.

För en tid sedan kom jag i kontakt med en kille som heter Haydar Gürbüz och han utövar något som heter KranioSakral terapi. Det är en mjuk, manuell behandlingsform där han bara med handpåläggning fått alla mina smärtor att helt upphöra samt att min vänsterarm som jag tidigare i stort sett förlorat rörelseförmågan i nu fungerar mer än hjälpligt. Även mina ben börjar få liv. För er som inte känner mig kan jag tala om att jag fick diagnosen progressiv ms för snart 15 år sedan.

Från att tidigare ätit mellan 10-15 olika värktabletter om dagen tar jag nu en alvedon ibland om jag har huvudvärk. Mitt liv har helt förändrats sen jag kom i kontakt med Haydar. Jag tipsar alla som har ms, smärtor i någon form eller andra svårigheter att kolla upp detta närmare på detta. Det är det verkligen värt.

Tack Haydar Gürbüz för att du finns.

Numera rekommenderas Ms personer till mig.

Med vänlig hälsning, Haydar